ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τι περιμένει τη ΝΔ στις ευρωεκλογές: Οι μισοί της ψηφοφόροι θέλουν να της δώσουν ένα γερό «μάθημα»

Η εκλογική βάση του κόμματος είναι εξοργισμένη σχεδόν για κάθε τομέα που αφορά την ιδιωτική και δημόσια ζωή

Τι περιμένει τη ΝΔ στις ευρωεκλογές: Οι μισοί της ψηφοφόροι θέλουν να της δώσουν ένα γερό «μάθημα»

Τι περιμένει τη ΝΔ στις ευρωεκλογές; Όπως όλα δείχνουν ένα γερό «μάθημα» καθώς  οι μισοί της ψηφοφόροι δεν έχουν «χωνέψει» το γεγονός ότι το υποτιθέμενο δεξιό τους κόμμα (έτσι το πίστευαν), έδωσε με νόμο το δικαίωμα σε «παντρεμένα» ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά.

Η ηγεσία του κόμματος ήθελε να πιστεύει ότι όπως ανέχτηκαν την σφαγή των Τεμπών θα ανεχόντουσαν κι αυτό.

Έκαναν όμως μεγάλο λάθος.

Η χθεσινή δημοσκόπηση της Interview δείχνει έναν στους δύο περίπου από τους ψηφοφόρους της ΝΔ να θέλουν να δείξουν στον Κ.Μητσοτάκη ότι είναι πολύ απογοητευμένοι.

Δεδομένου ότι οι εθνικές εκλογές έγιναν πριν λίγους μήνες, είναι κατανοητό ότι η κυβερνώσα παράταξη θα έχει μεγάλο θέμα συσπείρωσης και θα λάβει μήνυμα δυσαρέσκειας.

Ταυτόχρονα η ακρίβεια παραμένει σε πολλά προϊόντα.

Σε ό,τι αφορά την εγκληματικότητα αυτή έχει χτυπήσει «ταβάνι» εννοώ το γεγονός ότι στην Αττική είχαμε 5 μεγάλες βομβιστικές ενέργειες του οργανωμένο εγκλήματος δεν προσφέρει στην εκλογική βάση της Ν.Δ. κάποια δικαιολογία για να ψηφίσει ξανά το κόμμα.

Στην υγεία, επιχειρείται με τα απογευματινά χειρουργεία να λυθεί τι; Οι πολίτες θα πληρώνουν ενώ υποτίθεται πως είναι ασφαλισμένοι και την ίδια στιγμή καρκινοπαθής στην Κρήτη αυτοκτόνησε καθώς δεν είχε πρόσβαση στο φάρμακό του.

Τα Τέμπη είναι μία σοβαρή πληγή και το πόρισμα της ΝΔ ότι «για όλα φταίει ο σταθμάρχης» μόνο ως προσπάθεια συγκάλυψης το βλέπει η κοινωνία.

Ακόμα και το ζήτημα της διαρροής στοιχείων από το υπουργείο Εσωτερικών με τα περιβόητα emails της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου δείχνει ότι το κράτος ενεργεί για τα συμφέροντα της κυβέρνησης.

Ούτε με τους αγρότες τα πράγματα είναι καλά κι ας φαίνεται πως είναι ήρεμα.

Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε άλλες παροχές και οι αγρότες έδωσαν σε ποσοστό 48% την θετική τους ψήφο στη ΝΔ.

Οι μισοί τουλάχιστον από αυτούς σκέφτονται να ψηφίσουν κάτι άλλο εκτός της ΝΔ.

Να θυμίσουμε πως η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ανάπτυξη για το 2023 στο 2% αντί για το 2,4% που προέβλεπε ο προϋπολογισμός, ως άμεση συνέπεια ότι το τελευταίο τρίμηνο του 2023 έπεσαν οι επενδύσεις και οι εξαγωγές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε επίσης πως δεν θα υπάρξει το περιβόητο «επίδομα Πάσχα».

Αυτό στην κοινωνία φαίνεται ως εξής: «Τώρα που μας ψηφίσατε άντε γεια… ».

Γιατί προεκλογικά δεν είχαν κανένα πρόβλημα να δίνουν τέτοια επιδόματα…

Η ΝΔ θα χάσει πολλές μονάδες στην κάλπη των ευρωεκλογών από τους πολίτες και τις επαγγελματικές ομάδες που την στήριξαν το 2023.

Μέσα σε όλα αυτά ακούγονται και οι πρώτες φήμες για έναν μεγάλο ανασχηματισμό της κυβέρνησης μετά τις ευρωεκλογές καθώς η ΝΔ μπορεί να μην φτάσει ούτε το ποσοστό του 2019 (33%).

Θεωρείται πολύ πιθανό ότι μπορεί να πέσει κάτω από το 30%.

Να σημειωθεί επίσης πως η εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας είναι εξοργισμένη και με το γεγονός ότι οι μισοί κυβέρνηση επί της ουσίας προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να το θέσουμε διαφορετικά: Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας δεν νιώθουν ψηφοφόροι της… Νέας Δημοκρατίας, τόσο απλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.