Τηλεοπτικές άδειες: Ξεκινά στις 18 Νοεμβρίου η δίκη Ν.Παππά – Χ.Καλογρίτσα

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες του Χρήστου Καλογρίτσα

Τηλεοπτικές άδειες: Ξεκινά στις 18 Νοεμβρίου η δίκη Ν.Παππά – Χ.Καλογρίτσα

Στις 18 Νοεμβρίου ξεκινάει στο Ειδικό Δικαστήριο η δίκη του πρώην υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, και του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Ν.Παππάς δικάζεται για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ έχει παραπεμφθεί σε δίκη μαζί με τον επιχειρηματία – εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα που φέρεται ως συνεργός στην καταλογιζόμενη αξιόποινη πράξη του πρώην υπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες του Χρήστου Καλογρίτσα σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος είχε πάρει μέρος στον επίμαχο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016 μετά από προτροπή του πρώην υπουργού, προκειμένου η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αποκτήσει κανάλι δικής της επιρροής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.