ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Μαξίμου αναζητά τρόπους να «φιμώσει» την ΑΔΑΕ πριν δημοσιοποιήσει τα ευρήματα των ερευνών

Θα επιχειρήσει να αλλάξει την σύνθεση της Ανεξάρτητης Αρχής

Το Μαξίμου αναζητά τρόπους να «φιμώσει» την ΑΔΑΕ πριν δημοσιοποιήσει τα ευρήματα των ερευνών

Το Μαξίμου αναζητά τρόπους να απαλλαγεί από την «ενοχλητική» ΑΔΑΕ και σχεδιάζει αλλαγές στην σύνθεση του ΔΣ για να την κάνει πιο «υπάκουη» στις κυβερνητικές βουλές και να εμποδίσει έτσι τις έρευνες για τις υποκλοπές της ΕΥΠ σε εκατοντάδες πολιτικά πρόσωπα και το κυριότερο την δημοσιοποίηση των ευρημάτων.

Το Μαξίμου έβαλε, πλέον, ευθέως στο στόχαστρο τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή στους στενούς του συνεργάτες ότι θα πρέπει «να τελειώνουμε με τον Ράμμο».

Αυτό όμως είναι δύσκολο κσθώς η θητεία του Προέδρου της ΑΔΑΕ, ο οποίος έχει αντιταχθεί σθεναρά στις αποφάσεις Μητσοτάκη, δεν έχει λήξει.

Έτσι στο Μαξίμου προσανατολίζονται στην τοποθέτηση νέων μελών στην ΑΔΑΕ καθώς έχει λήξει η θητεία τριών τακτικών και τεσσάρων αναπληρωματικών μελών.

Έτσι, στόχος είναι μέσω της τοποθέτησης νέων μελών να αλλάξει η ισορροπία και η πλειοψηφία να εμφανιστεί «συγκαταβατική» προς την κυβέρνηση.

Αλλά και αυτό δεν είναι εύκολο καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη  έχει απέναντί της τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ποιοι θα υποστηρίξουν τις προτάσεις της ΝΔ, ώστε να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των 3/5 που απαιτούνται για να διορίσει μέλη στην ΑΔΑΕ η κυβέρνηση και να αλλάξει τους συσχετισμούς;

Ποιοι θα το κάνουν αυτό;

Σημειώνεται ότι η γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι.Ντογιάκου που κρίνει… «αναρμόδια» την ΑΔΑΕ για να ερευνήσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, είναι μη δεσμευτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σκοπός της είναι να εμποδίσει την δημοσιοποίηση των ερευνών της ΑΔΑΕ που πραγματοποιήθηκαν στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και σύμφωνα με πηγές βρέθηκαν τα ονόματα που βρίσκονταν στις λίστες των παρακολουθήσεων που είχαν δημοσιευτεί τους τελευταίους μήνες από την εφημερίδα «Documento».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.