ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το παραδέχθηκε ο Χ.Θεοχάρης: Οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα φτωχότερα νοικοκυριά

«Αυτό είναι η μεγαλύτερη ομολογία της φοροκαταιγίδας και της φοροκλοπής κυριολεκτικά που έχει διαπράξει αυτή η κυβέρνηση»

Το παραδέχθηκε ο Χ.Θεοχάρης: Οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα φτωχότερα νοικοκυριά

Ο Χάρης Θεοχάρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, προχώρησε στην παραδοχή ότι οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα φτωχότερα νοικοκυριά! 

«Πράγματι οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα χαμηλότερα νοικοκυριά ποσοστιαία στο εισόδημά τους» αναγκάστηκε να παραδεχτεί ο Θεοχάρης μιλώντας, με τον Γιάννη Ραγκούση να σχολιάζει: «Αυτό είναι η μεγαλύτερη ομολογία της φοροκαταιγίδας και της φοροκλοπής κυριολεκτικά που έχει διαπράξει αυτή η κυβέρνηση σε βάρος των ασθενέστερων».

Όπως τόνισε ο Γ.Ραγκούσης: «Ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, που ήρθαν για να μειώσουν τους φόρους και τις επιβαρύνσεις από τις πλάτες του ελληνικού λαού, τους πήραν από τις τσέπες, τους μισθούς και τις συντάξεις 4,5 δισ. μέσα στο 2022 και 1,5 δισ. φέτος. Αυτά τα πήραν όχι από τους έχοντες και κατέχοντες, τα πήραν από τους έμμεσους φόρους».

Στην προσπάθεια του να αμυνθεί, ο Χάρης Θεοχάρης, έκανε λόγο για ενίσχυση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων με τα… επιδόματα και το καλάθι του φτωχού και επανέλαβε το αφήγημα Κυρανάκη, ότι «οι έμμεσοι φόροι πληρώνονται από τους πλούσιους» επειδή εκείνοι καταναλώνουν περισσότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.