ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το ΠΑΣΟΚ αποσύρει την υποψηφιότητα Γλύκα μετά τα «πυρά» της συζύγου του Σ.Βαλυράκη

Ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας είχε υπερασπιστεί νομικά τους φερόμενους δολοφόνους του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ αποσύρει την υποψηφιότητα Γλύκα μετά τα «πυρά» της συζύγου του Σ.Βαλυράκη

Μετά την σφοδρή αντίδραση της χήρας του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη για την τοποθέτηση του δικηγόρου Γιάννη Γλύκα στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή του το κόμμα ενημερώνει ότι αποφάσισε η υποψηφιότητα του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, να «θεωρείται μη ισχύουσα».

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας, είχε υπερασπιστεί νομικά τους φερόμενους δολοφόνους του Σήφη Βαλυράκη, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της χήρας του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Μίνας Βαλυράκη.

Με ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη ενημερώσει ότι «την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ήρθε σε γνώση μας το ζήτημα της νομικής σχέσης του δικηγόρου Γιάννη Γλύκα στην υπόθεση του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη.

Σημειώνουμε ότι τα ψηφοδέλτια κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 και η Επιτροπή Ψηφοδελτίων δεν είχε πρότερη γνώση της εν λόγω νομικής εμπλοκής, που όπως ο κ.Γλύκας δήλωσε δημόσια έληξε πριν έναν χρόνο και ήταν σύντομη».

Όπως τονίζει το ΠΑΣΟΚ, «άμεσα η Επιτροπή Ψηφοδελτίων όρισε για σήμερα Δευτέρα συνεδρίαση της και αποφάσισε ότι η υποψηφιότητα του κ. Γλύκα θεωρείται μη ισχύουσα».

«Ο Σήφης Βαλυράκης υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με σπουδαία πολιτική παρακαταθήκη, την οποία τιμούμε απεριόριστα», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.