ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το «θερμό επεισόδιο» Παναγιωτοπούλου – Βελόπουλου για τα «νέα» ΤΟΜΑ Marder: «Πότε θα τα στείλετε στα νησιά;»

Έσκυψε το κεφάλι και αποχώρησε ο Ν.Παναγιωτόπουλος

Το «θερμό επεισόδιο» Παναγιωτοπούλου – Βελόπουλου για τα «νέα» ΤΟΜΑ Marder: «Πότε θα τα στείλετε στα νησιά;»

Κατάπιε την γλώσσα του ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος όταν ρωτήθηκε από τον Κ.Βελόπουλο για το αν τα καινούργια ΤΟΜΑ (λέμε καινούργια καθώς μιλάμε για κατασκευές ηλικίας 40 ετών) τύπου MARDER-1A3, θα μεταφερθούν στα νησιά στην θέση των αποσυρόμενων BMP-1, προφανώς αναφερόμενος στα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του pronews.gr.

Ο υπουργός σκύβοντας το κεφάλι προτίμησε να μην απαντήσει και να αποχωρήσει. Και τι να πει ότι τα νησιά μας έχουν μείνει ακάλυπτα (στην θέση τους θα βρεθούν… Μ-113) καθώς η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη αποφάσισε να στείλει τα ΤΟΜΑ στον Β.Ζελένσκι στα πλαίσια του πολέμου “που έχει κηρύξει” κατά της Ρωσίας.

Αναλυτικότερα και ενώ είχε μόλις ολοκληρωθεί η δοξολογία της 26/10 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου που συμπίπτει με την 110η επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, παρουσία πλήθους κόσμου βρέθηκαν  τόσο ο υπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, όσο και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο υπουργός εθνικής άμυνας πλησίασε τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης και με μάλλον περιπαικτική διάθεση, τον «προσκάλεσε» να παρευρεθεί στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, για «να δει τα νέα άρματα να παρελαύνουν»…

Ο Βελόπουλος σήκωσε το γάντι και ρώτησε αμέσως τον Παναγιωτόπουλο «εάν τα άρματα θα μεταφερθούν στα νησιά, για να αντικαταστήσουν αυτά που στείλαμε στην Ουκρανία».

Οι παριστάμενοι ήταν έκπληκτοι τον Παναγιωτόπουλο να χαμηλώνει το κεφάλι και να μην απαντά! Με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η «έκρηξη» του Κυριάκου Βελόπουλου ο οποίος άρχισε πλέον να ρωτά επιτακτικά τον ΥΕΘΑ για το εάν και πότε τα νέα άρματα  θα μεταφερθούν στα νησιά του Αιγαίου….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αντίδραση Παναγιωτοπούλου ο οποίος απομακρύνθηκε σιωπηλός, μάλλον ανησύχησε όσους ήταν μπροστά στο επεισόδιο…

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.