Αναρωτιέται «αν υπάρχει ακόμη παρακράτος στην Ελλάδα»

Σε καταγγελία ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα προχώρησε ο πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ, Νίκος Καραχάλιος.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρει ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από βαριά φωνή η οποία του είπε ότι προκαλεί. Ακόμη του υπενθύμισε τι είχε πάθει το πρώην στέλεχος της Vodafone, Κώστας Τσαλικίδης.

«“Προκαλείς! Θυμήσου τον Τσαλικίδη.. Ξέρεις καλά τι έπαθε..” Είπε η βαριά φωνή στο τηλέφωνο κ έκλεισε» αναφέρει ο Ν. Καραχάλιος και αναρωτιέται «αν υπάρχει ακόμη παρακράτος στην Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος τότε Κώστας Τσαλικίδης, είχε βρεθεί απαγχονισμένος στις 9 Μαρτίου του 2005 στο διαμέρισμα του στο Κολωνό. Οι συγγενείς του  υποστήριζαν ότι δεν είχε αυτοκτονήσει αλλά αντίθετα είχε δολοφονηθεί, γεγονός το οποίο συνέδεαν με το σκάνδαλο των υποκλοπών με την εγκατάσταση παράνομου λογισμικού στην Vodafone.

Η ανάρτηση του Νίκου Καραχάλιου:

«“Προκαλείς! Θυμήσου τον Τσαλικίδη.. Ξέρεις καλά τι έπαθε..” Είπε η βαριά φωνή στο τηλέφωνο κ έκλεισε. Το ύφος απειλητικό. Η κλήση ανώνυμη. Μια από τις πολλές τις τελευταίες μέρες. Λειτουργεί ακόμη παρακράτος στην Ελλάδα; Μπορεί. Να φοβηθώ αποκλείεται. Να ενεργοποιηθεί το κράτος επίσης…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!