ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βασίλης Νουλέζας: «Στον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό εμπλέκονται δύο πασίγνωστοι πολιτικοί της ΝΔ»!

Τι είπε ο γνωστός ποινικολόγος

Βασίλης Νουλέζας: «Στον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό εμπλέκονται δύο πασίγνωστοι πολιτικοί της ΝΔ»!

Ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας προχώρησε αποκαλύψεις για την υπόθεση παιδοβιασμού του Κολωνού μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε ότι ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος του είχε αναφέρει τουλάχιστον δύο ονόματα πασίγνωστων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εμπλέκονται στον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού.

Είναι κάτι το οποίο το pronews.gr από την αρχή αυτής της δυσώδους υπόθεσης το είχε αναφέρει, μάλιστα είχε στην κατοχή του και την φωτογραφία του ενός εκ των δύο, αλλά δεν την δημοσίευσε για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει καν κλήτευση.

Ο κ. Νουλέζας κατήγγειλε εσκεμμένη καθυστέρηση και συγκάλυψη από την πλευρά των διωκτικών και ανακριτικών αρχών, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι ακόμα και τα δύο κινητά και το ένα τάμπλετ που έχουν βρεθεί κρυμμένα στο μαγαζί του Μίχου από εργάτες και θα έπρεπε να έχουν βρεθεί από τους αστυνομικούς, δεν έχουν αξιοποιηθεί!

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι έχει στα χέρια του την λίστα των 213 ατόμων και πως ήδη θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή τουλάχιστον 50 άτομα.

Θεώρησε ότι ο Μίχος υπολογίζει σε μία υπόγεια συμφωνία προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό όσον αφορά την εμπλοκή επώνυμων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά θεωρεί βέβαιο πως εάν δεν τον αποφυλακίσουν όπως του έχουν υποσχεθεί, τότε θα μιλήσει και θα δώσει τα ονόματα που διαθέτει.

Ο ίδιος ο Βασίλης Νουλέζας τόνισε πως βάζει τον εαυτό του σε κίνδυνο αποκαλύπτοντας όλα αυτά τα πράγματα, ενώ παράλληλα κινδυνεύει να βρεθεί κατηγορούμενος, αλλά ως μοναδικό στόχο έχει να κινητοποιήσει την δικαιοσύνη προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα και να οδηγηθούν και οι επώνυμοι στο γραφείο του ανακριτή.

Ο ίδιος πάντως τόνισε ότι θα επισκεφθεί τις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται ο Ηλίας Μίχος, προκειμένου να τον πείσει να μιλήσει ώστε να βοηθήσει στην πλήρη διαλεύκανση του εγκλήματος, έχοντας ως δεδομένο ότι η συνεργασία του με τις αρχές θα έχει ευεργετικές συνέπειες για την ποινή του, αλλά κυρίως επειδή έχει ηθική υποχρέωση να αποκαλύψει τα ονόματα των επωνύμων που βίαζαν το μικρό κορίτσι.

Όλο το διάστημα που πέρασε και αφού η 12χρονη χαλάρωσε απέναντι στην επιθετικότητα που “έβγαζε” απέναντι στους ψυχολόγους που συνομιλούσε μαζί τους αναγνωρίζει πλέον νέα πρόσωπα.

Ένας από αυτούς όπως η ίδια είχε πει σε κατάθεση της, τον είχε δει να μιλάει στην Βουλή!

Εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να διευκρινίσει με ακρίβεια και σιγουριά για το ποιος είναι.

Με επιμελημένη εργασία όμως των ανακριτικών ψυχολόγων σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση το πρόσωπο έχει ταυτοποιηθεί.

Τις έδωσαν και άκουσε ομιλίες του από τηλεοπτικές συνεντεύξεις προκειμένου να θυμηθεί την φωνή του.

Έτσι και έγινε. Σύμφωνα με όσα είπε η 12χρονη είναι πλέον 99% σίγουρη για το πρόσωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι βέβαιο πέρα πάσης αμφιβολίας ότι και μόνο η προσαγωγή του για την υπόθεση αυτή θα δημιουργήσει τεράστιο πολιτικό ζήτημα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.