ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Όταν o Αlpha αποκαλούσε νεοναζί και ακροδεξιούς τους σημερινούς Ουκρανούς… «μαχητές της ελευθερίας»

Πώς το «άσπρο» έγινε «μαύρο» μέσα σε 8 χρόνια

Βίντεο: Όταν o Αlpha αποκαλούσε νεοναζί και ακροδεξιούς τους σημερινούς Ουκρανούς… «μαχητές της ελευθερίας»

Έχει πολύ ενδιαφέρον η παρουσίαση της πολιτικής κατάστασης στην Ουκρανία από τον Alpha το 2014 και πως την παρουσιάζει σήμερα εν έτει 2022.

Τότε ο Alpha μιλούσε για ακροδεξιούς και νεοναζί που επικράτησαν στο πολιτικό σκηνικό και καθοδηγούσαν την ουκρανική κοινωνία.

Τώρα ως εκ θαύματος οι ακροδεξιοί και οι νεοναζί έχουν «εξαφανιστεί» και τα ίδια άτομα έχουν μετονομαστεί σε «μαχητές της ελευθερίας» κι άλλα ωραία και δακρύβρεχτα.

Δυστυχώς η ουκρανική κρίση έδειξε πάρα πολλά και για το πως μεταδίδονται οι ειδήσεις με σκοπό την χειραγώγηση της κοινής γνώμης η οποία δεν έχει γνώση των τεχνικών καθοδήγησης της συλλογικής συνείδησης και κυρίως δεν κατανοεί τα γεωπολιτικά παιχνίδια.

Θα πει κάποιος δεν είναι δουλειά τους ρε φίλε. Ναι αλλά στο τέλος προκύπτει ότι είναι γιατί από αυτά εξαρτάται η ύπαρξή τους σαν ανθρώπινα όντα και το μέλλον των παιδιών τους.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για να είναι κανείς αμόρφωτος τόσο απλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.