ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βουλή: Κόντρα μεταξύ Α.Γεωργιάδη και Ο.Κωσταντινόπουλου – «Πάρτε 3% να ησυχάσουμε»

«Δεν θα γίνουμε υπουργοί σας»

Βουλή: Κόντρα μεταξύ Α.Γεωργιάδη και Ο.Κωσταντινόπουλου – «Πάρτε 3% να ησυχάσουμε»

Έντονη αντιπαράθεση από τα έδρανα της Βουλής των «παλιόφιλων» Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Άδωνι Γεωργιάδη, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να αναφέρει ότι δεν σκοπεύουν να γίνουν υπουργοί τους, με τον υπουργό της ΝΔ να απαντά «πάρτε 3% να ησυχάσουμε. Άντε. Να τελειώνουμε».

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε επί μακρό στην έλλειψη εμπιστοσύνης προς τη ΝΔ ύστερα από το σκάνδαλο παρακολουθήσεων που ξέσπασε. «Αν νομίζετε ότι εμείς φάγαμε τόσα χρόνια ξύλο για να γίνουμε υπουργοί σας, μας έχετε ψυχολογήσει λάθος, πολύ λάθος», είπε χαρακτηριστικά ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως αντέδρασε ο υπουργός Ανάπτυξης. Κατακόκκινος από τα νεύρα υποστήριξε ότι «αυτά (σ.σ. που είπε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος) δεν ενδιαφέρουν τους εργαζόμενους. Εμείς θα σώσουμε τους εργαζόμενους και μόνοι μας». Και καθώς καθόταν στο έδρανό του πρόσθεσε εκνευρισμένος: «πάρτε 3% να ησυχάσουμε. Άντε. Να τελειώνουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.