ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βουλή: Πέρασε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

Περισσότερα σε λίγο

Βουλή: Πέρασε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στα ΑΕΙ έγινε κατά πλειοψηφία δεκτό.

Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο πήρε 157 ΝΑΙ, 56 ΟΧΙ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε από την ψηφοφορία όπως είχε δηλώσει εξαρχής.

Υπέρ των προωθούμενων ρύθμισε ψήφισε η ΝΔ, ενώ το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης καταψήφισαν.

Ηχηρή ωστόσο, ήταν η απουσία του ΣΥΡΙΖΑ όπως είχε ανακοινώσει από νωρίς ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα ψήφισαν συνολικά 213 βουλευτές, 157 υπερψήφισαν και  56 καταψήφισαν. Σημειώνεται ωστόσο, πως πολλά από τα άρθρα του νομοσχεδίου στήριξε και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Κατά την τοποθέτηση της που ολοκλήρωσε και τη διαδικασία ή υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως είπε: «Το νομοσχέδιο δίνει νέες ακαδημαϊκές δυνατότητες σε φοιτητές με το εσωτερικό Erasmus, τα κοινά πτυχία κ.α.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προωθεί τις ίσες ευκαιρίες για ανέλιξη προς όλους. Παράλληλα, βελτιώνει ουσιαστικά την καθημερινότητα των φοιτητών με προγράμματα μέριμνας φοιτητών με αναπηρίες, ψυχολογικής υποστήριξης κ.α.  Δίνει κίνητρα για καινοτομία σε καθηγητές και ερευνητές χωρίς γραφειοκρατικούς περισπασμούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.