ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Έκρηξη» Π.Πολάκη στην Προανακριτική: «Μόνο σηκωτό θα με πάρετε από εδώ»

«Έκρηξη» Π.Πολάκη στην Προανακριτική: «Μόνο σηκωτό θα με πάρετε από εδώ»

Με ένταση ξεκίνησε η συνεδρίαση της Προανακριτικής, καθώς οι βουλευτές της ΝΔ και του Κινηματος Αλλαγης ζήτησαν την εξαίρεση από τη σύνθεση των μελών της επιτροπής των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ειδικότερα, οι βουλευτές της πλειοψηφίας εξήγησαν πως τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται ότι γνώριζαν λεπτομέρειες της σκευωρίας ή να προανήγγειλαν διώξεις, πριν τις ασκήσει η Δικαιοσύνη και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να εμφανιστούν στην επιτροπή ως μάρτυρες και όχι ως εξεταστές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει ότι γνωρίζει τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες, ενώ και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, είχε επισκεφθεί την ηγεσία του Αρείου Πάγου, ως μη όφειλε, προκειμένου να ενημερώσει για την υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζήτησε την άμεση εξαίρεση των δύο μελων του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγωντας ότι ειναι εμπλεκόμενοι και πρέπει να έρθουν ως μάρτυρες. Το ιδιο επιχείρημα υποστήριξε νομικά και ο κ. Θάνος Πλεύρης.

Απο την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πολάκης φέρεται να ειπε οτι “μόνο σηκωτό θα με πάρετε από εδώ” κάνοντας λόγο για «π@π@ριές» προκαλώντας την έντονη αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι έλεγαν πως είναι ντροπή τέτοιες εκφράσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, δεν αποκλείεται στην ίδια τακτική να προχωρήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την εξαίρεση του Θάνου Πλεύρη, με το σκεπτικό ότι συνεργάτες του δικηγορικού του γραφείου φαίνεται να εκπροσωπούν εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.