ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στη βουλή οι δικογραφίες για Δραγασάκη – Φλαμπουράρη – Σταθάκη

Στη βουλή οι δικογραφίες για Δραγασάκη – Φλαμπουράρη – Σταθάκη

Στη Βουλή έφτασαν τρεις δικογραφίες κατά των πρώην υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Φλαμπουράρη, Γιώργου Σταθάκη και Γ. Δραγασάκη.

Οι δικογραφίες ήρθαν μετά τις καταγγελίες του Θ. Κιτσάκου για την υπόθεση ΔΕΠΑ- ΕΛΦΕ- Λαυρεντιάδης στην οποία εμπλέκεται και ο Μανώλης Πετσίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία ο Θ. Κιτσάκος φέρεται να περιγράφει πλήρως τις σχέσεις κυβερνητικών στελεχών με τον Μανώλη Πετσίτη.

Ο κ. Πετσίτης εκανε την εμφάνισή του στη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) λίγο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Ο γνωστός ως «Μανόλο του Παππά» το 2017 επέκτεινε τη δραστηριότητά του, με αποτελεσμένα να αυξηθούν σημαντικά τα εισοδήματα του και επιπλέον χρησιμοποιούσε ανενόχλητα την ιδιότητα του εκπροσώπου του Μεγάρου Μαξίμου. Ακόμα εμφανίστηκε ως φορολογικός εκπρόσωπος των Κυπρίων δικηγόρων, συνεργατών του Αρτέμη Αρτεμίου, οι οποίοι παραμένουν διαχειριστές των offshore εταιρειών στις οποίες μεταβιβάστηκαν η παραγωγή και οι εργαζόμενοι της ELFE.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tο ερώτημα που τέθηκε εκείνη την εποχή είναι το κατά πόσον ο κ Πετσίτης έπαιξε κάποιο διαμεσολαβητικό ρόλο για την ευνοϊκή μεταχείριση της εταιρείας συμφερόντων Λαυρεντιάδη απέναντι στους πιστωτές της. Μάλιστα το χρέος των Ελληνικών Φωσφορικών Λιπασμάτων στις αρχές Δεκεμβρίου του 2018 προς τη Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου έφτασε τα 126.454.540 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.