ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συζήτηση για τα voucher στη Βουλή: Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ κυβέρνησης & αντιπολίτευσης

Συζήτηση για τα voucher στη Βουλή: Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ κυβέρνησης & αντιπολίτευσης

Έντονη αναμένεται νa είναι η συζήτηση σήμερα μεταξύ κυβέρνησης & αντιπολίτευσης στη Βουλή, καθώς θα έρθει για συζήτηση το θέμα των voucher.

Το θέμα των voucher τηλεκατάρτισης ανεβάζει σήμερα τους τόνους στη Βουλή ανάμεσα στην κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ΠΝΠ που αφορά τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Σε λίγη ώρα από το βήμα της Βουλής θα τοποθετηθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας αλλά και η Φώφη Γεννηματά και οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Πρόγευση της έντασης που θα επικρατήσει ήταν τα όσα διημείφθησαν μεταξύ των εισηγητών της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ .

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος από τη ΝΔ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούται να κουνά το δάχτυλο όταν μοίραζε σε ΚΕΚ 200 εκατ. ευρώ προεκλογικά. «Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα νέο φαρισαϊσμό είναι ο τυφλός οδηγός που διαρκώς έχει κάτι κακό να πει για την εθνική προσπάθεια της χώρας», ανέφερε και ζήτησε εξηγήσεις για τις αποφάσεις της περιόδου 2016-2019 βάσει των οποίων δόθηκαν σε ΚΕΚ δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για προγράμματα κατάρτισης ανέργων.

Μάλιστα ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε και την καταγγελία της τότε γ.γ. του υπουργείου Εργασίας Δ. Χαλικία η οποία το 2016 υποστήριξε ότι η αναπληρώτρια υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Αντωνοπούλου λειτουργούσε σκανδαλωδώς ευνοϊκά για συγκεκριμένα μεγάλα ιδιωτικά κέντρα εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε υψηλούς τόνους και ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης είπε «σας πιάσαμε με τα voucher στην πλάτη και εσείς ανακαλύψατε μετά από 10 μήνες σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Χρειάζεται μια χώρα να έχει προγράμματα κατάρτισης ή όχι; Είναι πρόγραμμα κατάρτισης αυτό που κάνατε ή είναι παραμύθι; Μην προκαλείτε. Κάνατε λάθος. Μαζέψτε το και δώστε απαντήσεις για το ποιοι εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Αν υπάρχει κηλίδα σε εμάς μην μας το φέρνετε ως επικοινωνιακό τέχνασμα. Φέρτε στοιχεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.