Πρόεδρος Βουλής σε Π.Πολάκη: «Τελειώσατε με τις φωνές σας»

Πρόεδρος Βουλής σε Π.Πολάκη: «Τελειώσατε με τις φωνές σας»

Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στη Βουλή, καθώς ο Παύλος Πολάκης, επιχείρησε να παρέμβει κατά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις ΜΕΘ που έχουν αυξηθεί επί της κυβερνήσεώς του και άσκησε κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στις υποδομές του συστήματος Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασαν όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «καταφέραμε άμεσα να προσθέσουμε κλίνες ΜΕΘ στο ΕΣΥ. Παραλάβαμε 557. Εσείς κ. Τσίπρα δεν προσθέσατε σχεδόν καμία. Μας παραδώσατε ΕΣΥ με τον χαμηλότερο αριθμό κλινών ΜΕΘ παγκοσμίως». Στις αντιδράσεις των στελεχών της αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Θα τα ακούσετε, όσες φορές χρειαστεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τους βουλευτές και τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ να μην διακόπτουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τελειώσατε με τις φωνές σας. Μην διακόπτετε και μην βγάζετε τη μάσκα σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.