ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μεξικό: Καθηγητής κατέγραφε τα εσώρουχα γυναικών με φούστα με κρυφή κάμερα στο παπούτσι του

Η κοπέλα που αποκάλυψε την δράση του καθηγητή εξήγησε ότι έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο επειδή είχε την εντύπωση ότι δεν θα του ασκείτο δίωξη

Μεξικό: Καθηγητής κατέγραφε τα εσώρουχα γυναικών με φούστα με κρυφή κάμερα στο παπούτσι του

Ο 40χρονος πανεπιστημιακός καθηγητής Μιγκέλ Πέρεζ εντοπίστηκε να έχει βάλει κρυφή κάμερα στο παπούτσι του με το οποίο κατέγραφε εσώρουχα γυναικών που φορούσαν φούστα στο πανεπιστήμιο Benemérita Autonomous University of Puebla (BUAP) στο Μεξικό στο οποίο εργαζόταν.

Ο Πέρεζ έγινε τσακωτός σε πανηγύρι στην πόλη Πουέμπλα στις 2 Μαΐου με βίντεο να τον έχει καταγράψει να βάζει το παπούτσι του κάτω από τη φούστα γυναίκας που ανυποψίαστη παράγγελνε φαγητό.

Όταν ο Πέρεζ αντιλήφθηκε ότι τον είχαν εντοπίσει προσπάθησε να διαφύγει με τον σύντροφο της κοπέλας που τον κατέγραψε να του λέει «πού νομίζεις ότι πηγαίνεις φίλε; Έγραφες με τα παπούτσια σου».

Η κοπέλα που αποκάλυψε την δράση του καθηγητή εξήγησε ότι έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο επειδή είχε την εντύπωση ότι δεν θα του ασκείτο δίωξη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Πέρεζ διαμοίραζε το υλικό που κατέγραφε από τα ανυποψίαστα θύματά του σε γκρουπ στο Tetegram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.