ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βουλή: Καταδικάζουν την συμπεριφορά της Τουρκίας τα πολιτικά κόμματα

Βουλή: Καταδικάζουν την συμπεριφορά της Τουρκίας τα πολιτικά κόμματα

Τα ελληνικά κόμματα στη Βουλή προχώρησαν στην καταδίκη της πολιτικής της Τουρκίας.

Το θέμα έθεσε αρχικά ο Ανδρέας Λοβέρδος του ΚΙΝΑΛ ο οποίος αφού χαρακτήρισε την Τουρκία «κράτος ταραξία» τόνισε πως: «δεν μπορεί μια ημέρα αλλαγή της στάσης της Τουρκίας να ανοίγει χαραμάδες. Κανένας δεν ξεγελιέται από τέτοιες συμπεριφορές».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Χρ. Μπουκώρος επικαλέστηκε τις δηλώσεις του υπουργού των Εξωτερικών, Νίκου Δένδια και τόνισε: «συμφωνούμε ότι η Τουρκία είναι κράτος ταραξίας ανεξάρτητα από τα φτηνά κόλπα Ερντογάν και Τσαβούσογλου».

«Από την ελληνική πλευρά απαιτείται σταθερότητα σε αρχές που θα δημιουργήσουν το κατάλληλο έδαφος με σκοπό την εξεύρεση λύσεων που θα διασφαλίζουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», είπε ο Π. Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε την κυβέρνηση να διασφαλίσει την εσωτερική ενότητα της χώρας, υπογραμμίζοντας πως θα έπρεπε να είχε υιοθετηθεί η πρόταση για σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

«Καταδικάζουμε τη προκλητικότητα της Τουρκίας που εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειακών ερευνών και των ανταγωνισμών στην περιοχή. Στηρίζεται όμως στις ΗΠΑ και την ΕΕ», είπε ο Χρ. Κατσώτης του ΚΚΕ με τον Β. Βιλιάρδο της Ελ. Λύσης να προσθέτει: «όσο είμαστε υποχωρητικοί, θα υφιστάμεθα επιθέσεις λεκτικτικές και άλλες. Το πρόβλημα είναι η στάση της ΕΕ και της Γερμανίας ποου δεν θέλει κυρώσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ο Κ. Γρηγοριάδης του Μέρα25 αφού καταδίκασε τη στάση της Τουρκίας ζήτησε την πραγματοποίηση συνδιάσκεψης με τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων χωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.