ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελεύθερος αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ.Φλώρος για το «κακούργημα» να ρίξει «φάπες» σε αυτόν που του είπε «θα σου γαμ… τη μάνα»

Άλλη γνώμη είχε ο κανονικός εισαγγελέας απο τον «εισαγγελέα» πρόεδρο της Βουλής Κ.Τασούλα

Ελεύθερος αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ.Φλώρος για το «κακούργημα» να ρίξει «φάπες» σε αυτόν που του είπε «θα σου γαμ… τη μάνα»

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, το μεσημέρι της Πέμπτης (25/4) ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ.Φλώρος για το «κακούργημα» να ρίξει «φάπες» στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, που του είπε «θα σου γαμ… τη μάνα».

Σημειώνεται ότι χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρός της και βουλευτής της ΝΔ, Κ.Τασούλας, δρώντας ως «εισαγγελέας» ή ως «δικαστικό συμβούλιο» είπε λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο ότι «στοιχειοθετούνται κατηγορίες διάπραξης κακουργήματος από τον Κ.Φλώρο»!

Και τον έστειλε με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ!

Ο όρος που επιβλήθηκε στον ανεξάρτητη βουλευτή Κ.Φλώρο, είναι να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Ο Κ.Φλώρος στις δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Ως βουλευτής έπραξα λάθος, αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε Ελληνα βουλευτή στο Κοινοβούλιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.