ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σήμερα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια – Πότε θα ψηφιστεί

Η επεξεργασία του νομοσχεδίου ξεκινά στην αρμόδια επιτροπή την προσεχή Δευτέρα

Σήμερα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια – Πότε θα ψηφιστεί

Στη Βουλή αναμένεται να κατατεθεί σήμερα το απόγευμα το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, καθώς ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση.

Όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, η επεξεργασία του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή ξεκινά την προσεχή Δευτέρα 5/2 και θα συνεχιστεί έως την Δευτέρα 12/2.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό στην Ολομέλεια θα γίνει διήμερη συζήτηση στις 14 και 15 Φεβρουαρίου.

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ... Loading ...

Εκ μέρους της ΝΔ εισηγήτρια των προωθούμενων διατάξεων θα είναι η κυρία Μαρία Συρεγγέλα και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο κ. Κώστας Τσιάρας.

Εκτός αυτού αύριο Παρασκευή 2/2 θα διεξαχθεί η «Ώρα του πρωθυπουργού» με τον Κυριακή Μητσοτάκη να απαντά σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Αλέξη Χαρίτση για τον θεσσαλικό κάμπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθούν στο κοινοβούλιο οι νέοι ποινικοί κώδικες του Υπουργείου Δικαιοσύνης και πολυνομοσχέδιο του Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.