ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στη Βουλή αύριο οι υποψήφιοι για την θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Το υπουργικό συμβούλιο θα λάβει την τελική απόφαση

Στη Βουλή αύριο οι υποψήφιοι για την θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Τους υποψηφίους για την θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα ακροαστούν τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής την Τρίτη 28 Ιουνίου προκειμένου να εκφράσουν γνώμη προς το υπουργικό συμβούλιο το οποίο θα λάβει και την τελική απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υποψήφιοι για την θέση που αναμένεται να κενωθεί στις 20 Ιουνίου είναι οι Αντιπρόεδροι του ανώτατου δικαστηρίου: Νικόλαος Πιπιλίγκας, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, Χρήστος Τζανερρίκος, Γεώργιος Χριστοδούλου και Μαρίας Βασδέκη, οι Αρεοπαγίτες: Βασιλική Ηλιοπούλου, Ελένη Φραγκάκη, Ανθή Γκάμαρη, Ζαμπέτα Στράτα, Πηνελόπη Παρτσαλίδου- Κομνηνού, Μαρία Κουβίδου, Όλγα Σχετάκη- Μπονάτου, Γεώργιος Κόκκορης, Βασίλειος Μαχαίρας και Μαρία Μουλιανιτάκη, οι Αντεισαγγελείς: Δημήτριος Παπαγεωργίου, Ελένη Μετσοβίτου – Φλουρή, Αριστέα Θεοδόση, Ιωάννης Αγγελής, Ιωάννης Προβατάρης, Όλγα Σμυρλή, Ισίδωρος Ντογιάκος, Δημήτριος Ασπρογέρακας, Βασίλειος Παππαδάς, Λάμπρος Σοφουλάκης, Γεωργία Αδειλίνη και Μαριάννα Ψαρουδάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.