ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο ιατρείο της Βουλής οδηγήθηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος – Ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία

Τον επισκέφτηκε και ο Παύλος Πολάκης προκειμένου να βεβαιωθεί πως είναι καλά στην υγεία του

Στο ιατρείο της Βουλής οδηγήθηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος – Ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία

Στο ιατρείο της Βουλής, οδηγήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα.

Ο υπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο να διακόψει την ομιλία του και να συνεχίσει αργότερα, κάτι που έγινε αποδεκτό.

Στη συνέχεια παρέμεινε για λίγα λεπτά της ώρας στο χώρο μεταξύ του περιστυλίου της Βουλής και των υπουργικών θεωρείων όπου τον επισκέφτηκε μάλιστα και ο Παύλος Πολάκης προκειμένου να βεβαιωθεί πως είναι καλά στην υγεία του.

Ο κ. Θεοδωρικάκος συνοδεύτηκε στο ιατρείο της Βουλής, παρότι ο ίδιος διαμήνυε προς πάσα κατεύθυνση πως είναι καλά και δεν έχει κάτι.

Στην αίθουσα της Ολομέλειας πάντως τα κόμματα ζήτησαν από τον προεδρεύοντα κ. Μπούρα να διακόψει για λίγο τη συνεδρίαση, κάτι που έγινε τελικώς αποδεκτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.