ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Γραμμένος για το επεισόδιο στη Βουλή: «Δέχτηκα γροθιά στο πρόσωπο – Δεν πρόλαβα να αντιδράσω»

«Με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα»

Β.Γραμμένος για το επεισόδιο στη Βουλή: «Δέχτηκα γροθιά στο πρόσωπο – Δεν πρόλαβα να αντιδράσω»

Ο Βασίλης Γραμμένος ο οποίος συνεπλάκη με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο μίλησε για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στη Βουλή. 

Σε ερώτηση για το αν έβρισε την οικογένεια του κ. Φλώρου, απάντησε «δεν έχω να απαντήσω σε φαντασίες του καθενός. Δεχτήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο. Άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγω λοιπόν βγήκα εκτός αιθούσης, δεν πρόλαβα να αντιδράσω ή να μιλήσω, ούτε να απαντήσω. Δέχτηκα γροθιά στο πρόσωπο, με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα».

Βουλή: Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ.Φλώρος «ήρθε στα χέρια» με τον βουλευτή της Ελ.Λύσης Β.Γραμμένο όταν αυτός του έβρισε την μητέρα

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος «ήρθε στα χέρια» και συνεπλάκη με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, ότι ο Β. Γραμμένος έβρισε χυδαία την μητέρα του Κ.Φλώρου και τον απείλησε πως «θα τον βάλει φυλακή με βραχιολάκια».

Σημειώνεται ότι αυτός που εικονίζεται στις φωτογραφίες με το μπλε κοστούμι είναι ο Κ.Φλώρος, ενώ ο Β.Γραμμένος, έχει γλιστρήσει στο πάτωμα του περιστύλιου μετά από απώθησή του από τον Κ.Φλώρο.

Σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής συζητείτο το αίτημα άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στο Τwitter όπου τον υβρίζουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ώρα που ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κ.Χήτας, ανακοίνωσε ότι είναι υπέρ της άρσης ασυλίας αν και δεν σχετίζεται ο Κ.Βελόπουλος με τη μήνυση, παρενέβη ο Κ.Φλώρος και είπε ότι αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο.

Μετά την παρέμβαση αυτή, βουλευτές της Ελληνικής Λύσης άρχισαν να βρίζουν χυδαία των Κωνσταντίνο Φλώρο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Βασίλης Γραμμένος είπε προς τον ανεξάρτητο βουλευτή «εσένα θα σου γαμ… τη μανούλα, θα σε στείλω φυλακή με βραχιολάκια» και τον Κωνσταντίνο Φλώρο να του απαντά «έλα έξω να μου τα πεις».

Οι δύο άνδρες στη συνέχεια συναντήθηκαν στο περιστύλιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο, να τον γρονθοκοπεί και να τον πετάει κάτω.

Μετά το περιστατικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βασίλης Γραμμένος θεωρείται ο πιο πιστός συνεργάτης και ο πιο πειθήνιος βουλευτής του Κυριάκου Βελόπουλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.