ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βουλή: Τη συμπαράστασή τους στην Ελλάδα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα εξέφρασαν Γάλλοι γερουσιαστές

«Όχι μόνο γνωρίζουν τα θέματα σε βάθος αλλά δήλωσαν ευθέως ότι συμπαρίστανται στην Ελλάδα» δήλωσε ο Ρουσόπουλος

Βουλή: Τη συμπαράστασή τους στην Ελλάδα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα εξέφρασαν Γάλλοι γερουσιαστές

Τη διαβεβαίωσή τους ότι συμπαρίστανται στην Ελλάδα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, έδωσαν τα μέλη της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, Άμυνας και Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλικής Γερουσίας, κατά τη συζήτηση που είχαν – μέσω τηλεδιάσκεψης – με τα μέλη της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων.

«Όχι μόνο γνωρίζουν τα θέματα σε βάθος αλλά δήλωσαν ευθέως ότι συμπαρίστανται στην Ελλάδα», δήλωσε, μετά τη συζήτηση ο βουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κατρούγκαλος σημείωσε ότι οι Γάλλοι δεν παρακινούνται να αντιμετωπίσουν την τουρκική επιθετικότητα μόνο για λόγους αλληλεγγύης. Η Γαλλία είναι ναυτική-μεσογειακή δύναμη και είναι προφανές ότι έχει και η ίδια συμφέροντα απέναντι στην τουρκική επεκτατικότητα.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Α. Λοβέρδος σημείωσε ότι «οι Γάλλοι συνάδελφοι ήταν απολύτως ενήμεροι για το γεγονός ότι η Ελλάδα απειλείται με πόλεμο από την Τουρκία πηγαίνοντας προς τις τουρκικές εκλογές. Ήταν πολύ ενημερωμένοι και στέκονται δίπλα μας. Αναγνωρίζουν την απειλή, το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή μας και [..] μας διαβεβαιώνουν ότι θα είναι δίπλα μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η σημερινή συνεδρίαση αποτελεί μέρος σειράς σχετικών συζητήσεων της επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής με αντίστοιχες επιτροπές ξένων κοινοβουλίων, «σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.