ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Χ.Σταϊκούρας για περιστατικό με ΑμεΑ σε λεωφορείο: «Προτεραιότητά μας αντίστοιχα θέματα προσβασιμότητας»

Ο οδηγός θα κληθεί στο Πειθαρχικό

Χ.Σταϊκούρας για περιστατικό με ΑμεΑ σε λεωφορείο: «Προτεραιότητά μας αντίστοιχα θέματα προσβασιμότητας»

Ανάρτηση για το περιστατικό με την προσβλητική συμπεριφορά του οδηγού σε έναν άνθρωπο με αναπηρία, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, έκανε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.

«Χθες έλαβε χώρα ένα λυπηρό συμβάν κατά την προσπάθεια επιβίβασης ενός συμπολίτη μας ΑμεΑ σε λεωφορείο των Συγκοινωνιών Αθηνών. Ενημερωθήκαμε άμεσα και τη Δευτέρα θα υποδεχθούμε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τον Χρήστο Μελέτη για να συζητήσουμε μαζί του τα θέματα προσβασιμότητας στις δημόσιες συγκοινωνίες που έχουν τεθεί, εξαρχής, στις προτεραιότητες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί και σχετικές ενέργειες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη συμπεριφορά του οδηγού για όσα είπε απευθυνόμενος σε άτομο με αναπηρία καταδικάζουν ΟΑΣΑ και ΟΣΥ με ανακοίνωσή τους. Όπως τονίζουν ο οδηγός θα κληθεί στο Πειθαρχικό. Σημειώνεται ότι η ΟΣΥ αμέσως μόλις γνωστοποιήθηκε το περιστατικό ξεκίνησε την προσπάθεια ταυτοποίησης του οδηγού και πλέον είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.