ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Χαμός» για Μιθριδάτη – Α.Γεωργιάδης: «Λέει ότι οι μάνες και οι αδερφές σας είναι πουτ…..» – Κ.Ζαχαριάδης: «Όποιον θέλουμε κατεβάζουμε»

«Εμείς θα τον κατεβάσουμε και θα είμαστε πρώτο κόμμα» είπε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ

«Χαμός» για Μιθριδάτη – Α.Γεωργιάδης: «Λέει ότι οι μάνες και οι αδερφές σας είναι πουτ…..» – Κ.Ζαχαριάδης: «Όποιον θέλουμε κατεβάζουμε»

O κακός χαμός έγινε στο “Καλημέρα Ελλάδα” μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κώστα Ζαχαριάδη με αφορμή την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσε αντιδράσεις.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τους γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά από τους δέκτες ώστε να μπορέσει να διαβάσει τις αναρτήσεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είναι στίχοι από τραγούδια, είναι οι απόψεις του τις οποίες έγραφε όταν τσακωνόταν με διάφορους. Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι αν η ΝΔ κατέβαζε αυτόν τον άνθρωπο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα το έκανε πρώτο θέμα;» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για «σεξιστικές και χυδαίες συμπεριφορές» και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει από τα ψηφοδέλτια:

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει γράψει ότι όλες οι γυναίκες, οι μανάδες σας, οι κόρες σας, οι αδελφές σας είναι επί χρήμασι εκδιδόμενες. Αν δεν τον διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν δικαιούται να ξαναμιλήσει για φεμινισμό και ανθρώπινα δικαιώματα εις τον αιώνα τον άπαντα».

«Πρέπει να σας ζητάμε την άδεια;», του είπε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Α μπα; Τον προτείνετε για βουλευτή και δεν ντρέπεστε!» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Θα κατεβάσουμε τον Μιθριδάτη στο ψηφοδέλτιο και θα βγούμε πρώτο κόμμα», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.