Χαμός με την αγροτική επιδότηση του Κ.Μητσοτάκη – «Θα κάνει αίτηση και για κοινωνικό τουρισμό» λένε οι πολίτες

«Τόσα του έλειπαν» είπε ο Α.Τσίπρας

Χαμός με την αγροτική επιδότηση του Κ.Μητσοτάκη – «Θα κάνει αίτηση και για κοινωνικό τουρισμό» λένε οι πολίτες

Σάλος δημιουργήθηκε στην ελληνική κοινωνία με την αγροτική επιδότηση των οκτώμισι χιλιάδων ευρώ που εισέπραξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αποτέλεσμα οι πολίτες να τον σχολιάζουν με καυστικό χιούμορ, λέγοντας «πως τώρα το μόνο που μένει είναι να κάνει αίτηση για τον κοινωνικό τουρισμό» εννοώντας να κερδίσει δωρεάν διανυκτερεύσεις σε κάποιον τουριστικό προορισμό.

Μάλιστα ο Α.Τσίπρας άδραξε την ευκαιρία κατά την στιχομυθία που είχε με κάτοικο στο λιμάνι της Αρκίτσας πριν την αναχώρησή του για την περιοδεία στην Βόρεια Έυβοια.

Συνομιλώντας με τους παρευρισκόμενους ένας από του πολίτες πλησίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζοντας καυστικά τα 8.500 χιλιάδες ευρώ που έλαβε ως επιδότηση για την αγροτική του δραστηριότητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας με σαρκασμό είπε «τα 8.500 χιλιάρικα του λείπανε».

Τότε ο κάτοικος ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός «τώρα ετοιμάζει αίτηση για κοινωνικό τουρισμό». Με τον Αλέξη Τσίπρα να σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός «θα φτιάξει ένα πρόγραμμα για τη Μύκονο για κοινωνικό τουρισμό γιατί εδώ δεν έρχεται αυτός» εννοώντας την Εύβοια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.