Χαμός στο ΚΙΝΑΛ: Παραιτήθηκε μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας

Αμφισβητεί την εγκυρότητα των διαδικασιών και τις υποψηφιότητες

Χαμός στο ΚΙΝΑΛ: Παραιτήθηκε μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας

Νέο όνομα, νέες ηγεσίες στις Νομαρχιακές και Τοπικές Οργανώσεις και Συνέδρους «κλειδώνει» το Κίνημα Αλλαγής την προσεχή Κυριακή, στήνοντας κάλπες για το εσωκομματικό δημοψήφισμα και την επιλογή των εκπροσώπων τους σε διάφορες πόλεις του λεκανοπεδίου και της περιφέρειας.

ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ/Δημοκρατική Παράταξη είναι οι δύο επικρατέστερες επιλογές στο ψηφοδέλτιο με το όνομα και «φόντο» τον ήλιο- το σύμβολο του κόμματος που θα παρουσιαστεί ανανεωμένο κατά την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου.

Τα σχετικά ζητήματα έχουν δημιουργήσει έντονες εσωκομματικές ζυμώσεις- η δε διαδικασία κάποιες εντάσεις και μία παραίτηση μέλους της Επιτροπής Δεοντολογίας. Όπως καταγγέλλει με επιστολή της προς την ηγεσία του κόμματος, η Μαρία Παπαγεωργίου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της ΕΔΕΚΑΠ από την Θεσσαλονίκη:

«η μέχρι σήμερα διαδικασία που έχει επιλεγεί, είναι πλήρως αντικαταστατική και επί της ουσίας κατήργησε τα εκλεγμένα από Συνέδριο όργανα: Κ.Π.Ε , Π.Σ και ΕΔΕΚΑΠ» .

Με την επιστολή της (με χθεσινή ημερομηνία) η κυρία Παπαγεωργίου τονίζει με αιχμηρό ύφος επίσης ότι: «Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής αναδείχθηκε ότι ένα καταργημένο όργανο η ΕΔΕΚΑΠ , κλήθηκε να νομιμοποιήσει και να πιστοποιήσει διαδικασίες και υποψηφιότητες .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τιμώντας τη θεσμική μου ιδιότητα , δεν δέχομαι και δεν μου επιτρέπεται να νομιμοποιήσω με τη συμμετοχή μου αντικαταστατικές λειτουργίες και όπως δήλωσα στη συνεδρίαση για όλους αυτούς τους λόγους υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος της ΕΔΕΚΑΠ».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.