ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Χαμός» στο Twitter με την εξαγγελία επιστροφής στην «Σοβιετική Ένωση» από Κ.Μητσοτάκη: «Μας δίνει ένα μπουκαλάκι νερό την ημέρα»

«Κυρ Στέφανε βάλε και πάριζα» - Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τόσο τραγικό

«Χαμός» στο Twitter με την εξαγγελία επιστροφής στην «Σοβιετική Ένωση» από Κ.Μητσοτάκη: «Μας δίνει ένα μπουκαλάκι νερό την ημέρα»

Η εξαγγελία του food pass από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, προκάλεσε οργή στο Twitter γιατί επί του πρακτέου δεν προσφέρει στην καθημερινή διαβίωση των πολιτών που δεν ξέρουν τι να πρωτοπληρώσουν ενώ ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός εξήγγειλε επιστροφή στον «υπαρκτό σοσιαλισμό» της Σοβιετικής Ένωσης.

Οι οργισμένες αντιδράσεις και το αιχμηρό χιούμορ δεν έλειψαν από την πλειοψηφία των αναρτήσεων που έγιναν υπό το δημοφιλές hashtag #foodpass, με κοινή συνισταμένη την καθολική απόρριψη του νέου επικοινωνιακού – προεκλογικού μέτρου που υπόσχεται… ψίχουλα.

Πολλοί έχουν απορία γιατί το ονομάζουν «food pass» και όχι «δελτίο σίτισης». Ίσως για να μην καταλάβει ο κόσμος σε πόσο άσχημη κατάσταση έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής.

Άλλοι αναρωτιούνται πως έχουν μοιραστεί 9 δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις ενώ για το «food pass» θα διατεθούν… 600 εκατ. ευρώ.

Δεν έλειψαν και εκείνοι που θυμήθηκα πως ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης πήρε μέχρι και αγροτική επιδότηση ενώ ο κόσμος θα πάρει… 20 ευρώ μηνιαίως ή αλλιώς 0,75 ευρώ ημερησίως ή αλλιώς ένα μπουκαλάκι νερό την ημέρα (εντάξει λίγο παραπάνω).

Πάντως αρκετοί είχαν την εύλογη απορία, γιατί εν τέλει δεν μείωσε απλώς τον ΦΠΑ στα τρόφιμα αντί να δίνει επιδόματα-ψίχουλα στους πολίτες. Ίσως γιατί πρέπει να μάθουν να ζουν με… επιδόματα και να ευχαριστούν κιόλας τους κυβερνώντες.

https://twitter.com/decadent__7/status/1604438500631367681?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1604438500631367681%7Ctwgr%5Ea485fab380eff8c119cd2520eac9cbba0b3d83ee%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.documentonews.gr%2Farticle%2Forgi-sto-twitter-gia-to-food-pass-mitsotaki-ena-mpoykalaki-nero-tin-imera%2F

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.