Ο κος καθηγητής είναι μέσα στους «ειδικούς» που πρότειναν τα μέτρα της πανδημίας που άλλαξαν προς το χειρότερο τα επαγγελματικά των Ελλήνων

Οι περισσότεροι Έλληνες δεν μπορούν να περάσουν τριήμερο ούτε στη Λούτσα καθώς δεν διαθέτουν τα χρήματα για «μακρινές» αποδράσεις αλλά άλλοι που ανήκουν στην κάστα τω «ειδικών» που έκλεισαν την χώρα για δύο χρόνια και προκάλεσαν «εξαφάνιση» επιχειρήσεων, μπορούν να κάνουν «χλιδάτες» διακοπές στην Σαντορίνη.

Την ίδια στιγμή, η κάστα αυτή ετοιμάζει τους Έλληνες να υποστούν και 4η δόση εμβολίων τα οποία με βάση τα νούμερα (τα οποία δεν λένε ψέματα και δεν είναι αφηρημένα) δεν άλλαξαν κάτι προς το θεαματικότερο σε ότι αφορά την προστασία του πληθυσμού από τον κορωνοϊό.

Στη Σαντορίνη για το τριήμερο βρέθηκε ο καθηγητής, Γκίγκας Μαγιορκίνης.

Ο καθηγητής ποζάρει στο φακό, μέσα στο τζακούζι ενώ πίσω του φαίνεται το απέραντο γαλάζιο και το αιγαιοπελαγίτικο τοπίο.

«Λιγουρίτσες», σχολιάζει ο Γκίκας Μαγιορκίνης, κάνοντας να βγει από το χλιδάτο τζακούζι, κρατώντας ένα μπολ με κριτσίνια και ένα ποτό.

Μάλιστα όπως γνωστοποιεί ο ίδιος ο καθηγητής βρέθηκε το τριήμερο στη Σαντορίνη, προκειμένου να περάσει μερικές χαλαρές στιγμές μακριά από τη βουή της πόλης.

Κάτω από την ανάρτησή του, πολλοί σχολιάζουν ενώ ο ίδιος απάντησε σε ερώτημα αν βρίσκεται στη Μύκονο με δύο λέξεις ενθουσιασμού, διευκρινίζοντας ότι βρίσκεται στη Σαντορίνη: «Οία οέο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!