Η υποψήφια βουλευτής με την «Πλεύση Ελευθερίας», Μαργαρίτα Καζάκου, καταγγέλλει πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε αλλαγή στη λίστα των υποψηφίων του κόμματος στη Β’ Πειραιά κάτι το οποίο δεν είναι θεμιτό.

Η πρώτη σε ψήφους (4.401) του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας στην εκλογική Περιφέρεια της Β’ Πειραιά στις εκλογές της 21ης Μαΐου Μαργαρίτα Καζάκου έγραψε:

«ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ… και όχι αυτοί που φυτεύτηκαν με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Ζωή Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής 25/6/2023 της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ…!!!».

">

Η Μαργαρίτα Καζάκου έκανε επισήμανση τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έτσι ώστε να ενημερωθεί η ίδια για το περιεχόμενο της ανάρτησής της και σίγουρα αν ισχύουν τα όσα καταγγείλει τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν εκ νέου αντιδράσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες για την ώρα, οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει προχωρήσει σε αλλαγές στις λίστες κι άλλων εκλογικών περιφερειών.