ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπόθεση γιου Τ.Θεοδωρικάκου: «Ξέπλυμα» Αυτιά «μέχρι τ’ αυτιά»! (upd)

Απίστευτες ατάκες για να υποστηριχτεί ο γιος του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ.

Υπόθεση γιου Τ.Θεοδωρικάκου: «Ξέπλυμα» Αυτιά «μέχρι τ’ αυτιά»! (upd)

Εντυπωσίασε η προσέγγιση του γνωστού παρουσιαστή Γιώργου Αυτιά απέναντι στην υπόθεση του γιου του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Τ.Θεοδωρικάκου.

Η «υπερβολική» θα μπορούσαμε να πούμε «σκληρότητα» που αντιμετώπισε όχι μόνο τον παλαιό ΚΝίτη, αλλά και τον γιο του, προκάλεσε την συμπάθεια των τηλεθεατών προς τον υπουργό και το παιδί του.

Κυριολεκτικά τον «μαστίγωσε» με στοχευμένες εκφράσεις.

Για τον γιο του Βασίλη που βρίσκονταν σε παρέα η οποία είχε στις τσεπούλες της «φιξάκια» ναρκωτικών, χάπια, «μπάφους» κ.λ.π. χρησιμοποίησε την φράση Κούγια ότι «ο Βασίλης κινείται μεταξύ αθλητισμού, σπιτιού και πανεπιστημίου», μετρώντας τα λόγια του ένα-ένα και με τις απαραίτητες παύσεις έτοιμος να ξεσπάσει σε λυγμούς

Μετά από αυτό το ανελέητο «μαστίγωμα» που έκανε τον υπουργό σχεδόν να κλάψει κάπου εκεί μπλέχτηκε και ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δια του Αυτιά κατέθεσε την μαρτυρία του ότι πρόκειται για «χρυσό παιδί».

Αν σκεφτούμε, βέβαια, τον γιο ενός άλλου κορυφαίου πολιτικού του ΣΥΡΙΖΑ και με μεγάλο αξίωμα, ο γιος Θεοδωρικάκος το πολύ-πολύ να κάνει κάνα «μπάφο» και να κατάπινε κάνα «τριπάκι». Ή για τον υιό Κεδίκογλου της δεκαετίας του ’80 και τις «νύχτες της Μόσχας».

Αυτά για να ξέρουμε γενικά ποιοι μας κυβερνούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.