Η THEON έκανε σε μία μέρα περισσότερες εξαγωγές από ότι το ελληνικό κράτος σε ένα μήνα!

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Κατέθεσε μήνυση κατά του «Φραπέ» για απειλές εναντίον της στην Εξεταστική Επιτροπή

Κατήγγειλε τους πάντες: Βουλευτές και αστυνομικούς...

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Κατέθεσε μήνυση κατά του «Φραπέ» για απειλές εναντίον της στην Εξεταστική Επιτροπή

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ότι κατέθεσε μήνυση κατά του Γιώργου Ξυλούρη, γνωστού ως Φραπέ.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, περιέγραψε τις κινήσεις της μετά τις απειλές που καταγγέλλει ότι δέχτηκε από τον Γιώργο Ξυλούρη, μάρτυρα που βρέθηκε στην επιτροπή την Πέμπτη 11.12.2025.

Περιέγραψε το τι έκανε μετά τη συνεδρίαση και την κλήση του περιπολικού, μιλώντας με σκληρή γλώσσα τόσο για τους συναδέλφους της αλλά και καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά των αστυνομικών όταν κάλεσε για να έρθει περιπολικό για να καταθέσει.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στην Κυριακή Γρίβα είπαν ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί και σε εμένα είπαν το περιπολικό δεν παίρνει μηνύσεις. Πήγα κατόπιν αυτών έχοντας ζητήσει επίσημα την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου».

Συνεχίζοντας, εν μέσω έντασης καθώς ο πρόεδρος της επιτροπής ανέφερε ότι έχει υπερβει τον χρόνο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «ενημερώνει την επιτροπή και ότι κάνει το καθήκον της».

Ο πρόεδρος της επιτροπής, έκλεισε το μικρόφωνο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να φωνάζει.

«Ενημερώνω τα μέλη της επιτροπής, ότι έχω καταθέσει όλη τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα όπως έχει καταθέσει και αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας».

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης εξαπέλυσε απειλές εναντίον της λέγοντας χαρακτηριστικά «θα της στρίψω το λαρύγγι».

«Υπάρχει επίσημη μήνυση, θα την καταθέσω και στα πρακτικά», είπε ακόμη ενώ έφερε το προεδρείο προ των ευθυνών του όπως είπε.

«Το περιστατικό αυτό το καταδικάσαμε και εχτές εφόσον αυτό αποδειχθεί και είναι ευτυχές το ότι κατατέθηκε μήνυση», ανέφερε ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, με την ένταση να συνεχίζεται και τα μικρόφωνα να ανοιγοκλείνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.