ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κορυφαία εφαρμογή του 2020 το TikTok – Είχε τα περισσότερα downloads

Κορυφαία εφαρμογή του 2020 το TikTok – Είχε τα περισσότερα downloads

Το TikTok απέκτησε φανατικούς οπαδούς μέσα στο 2020 κάτι που φάνηκε από το γεγονός ότι ξεπέρασε σε λήψεις το Facebook και το Messenger, ενώ εμφανίστηκε στην κορυφή της εν λόγω λίστας, σύμφωνα με την εταιρεία ψηφιακών αναλύσεων Αpp Annie.

Η κινεζική πλατφόρμα κοινοποίησης βίντεο είναι η μόνη εφαρμογή στο top 5 των download που δεν ανήκει στη Facebook.

Η εφαρμογή συνέχισε να κερδίζει έδαφος ακόμη και μετά την απόπειρα του Αμερικανού τέως προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ να την απαγορεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από τη στιγμή που η εταιρεία αναλύσεων άρχισε τις έρευνες για τη δημοτικότητα των εφαρμογών, το 2018, το Facebook και οι πλατφόρμες που ανήκουν στο όμιλό του ήταν οι κυρίαρχοι στις λίστες.

Οι υπόλοιπες θέσεις του Top 5 είναι κατειλημμένες από τη «ναυαρχίδα» του τεχνολογικού γίγαντα υπό τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, το Facebook, που ακολουθείται από WhatsApp, Instagram και Facebook Messenger.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.