ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επεκτείνετε παντού η Amazon – Ανοίγει φυσικά καταστήματα στις ΗΠΑ

Επεκτείνετε παντού η Amazon – Ανοίγει φυσικά καταστήματα στις ΗΠΑ

Η Amazon σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για μία κίνηση που αποσκοπεί στο στρατηγικό «άνοιγμά» της στις πωλήσεις ρούχων, ειδών οικιακής χρήσης, ηλεκτρικών και άλλων προϊόντων.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, ορισμένα από τα πρώτα καταστήματα του τεχνολογικού κολοσσού, τα οποία θα λειτουργούν όπως και τα εμπορικά πολυκαταστήματα, θα ανοίξουν στο Οχάιο και στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα έχουν έκταση περίπου 2.787 τ.μ. και θα προσφέρουν προϊόντα από δημοφιλείς μάρκες.

Σημειώνεται πως μέχρι σήμερα οι καταναλωτές μπορούσαν να παραγγείλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά τα προϊόντα της Amazon.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2017 επένδυσε στη φυτική της παρουσία με την εξαγορά της αλυσίδας τροφίμων Whole Foods.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.