ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Telegram έφτασε το 1 δισεκατομμύριο downloads

Το Telegram έφτασε το 1 δισεκατομμύριο downloads

Στην αρχή της χρονιάς το WhatsApp εισήγαγε τη νέα πολιτική διαχείρισης των δεδομένων του χρήστη η οποία δεν ήταν και ιδιαίτερα δημοφιλής.

Υπήρξε μία μεγάλη φυγή των χρηστών από την πλατφόρμα, προς άλλες που προσφέρουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και το Telegram ήταν μία από αυτές. Εκείνες τις μέρες των αντιδράσεων μάλιστα, το Telegram είχε 25 εκατομμύρια νέους χρήστες μέσα σε 72 ώρες.

Τώρα, σύμφωνα με νέα δεδομένα του Sensor Tower, το Telegram έχει φτάσει τα 1 δισεκατομμύριο downloads. Η εταιρία με βάση το Dubai ξεκίνησε το 2013 και οι εγκαταστάσεις της εφαρμογής εκτοξεύτηκαν το 2021, φτάνοντας τις 214.7 εκατομμύρια μόνο στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Το 22% των εγκαταστάσεων προέρχεται από την Ινδία και ακολουθεί η Ρωσία και η Ινδονησία με 10% και 8% αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο να ξεκαθαρίσουμε πως ο αριθμός των εγκαταστάσεων δε σημαίνει και αριθμό ενεργών χρηστών, οι οποίοι εκτιμώνται στα 500 εκατομμύρια για την αρχή του έτους. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι η 15η εφαρμογή η οποία καταφέρνει να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο downloads, δίπλα σε γίγαντες όπως Facebook, Messenger, WhatsApp, Instagram, Spotify, Netflix κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.