ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

SpaceX: Η Amazon προσπαθεί να καθυστερήσει το Starlink επειδή δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί

SpaceX: Η Amazon προσπαθεί να καθυστερήσει το Starlink επειδή δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί

Η Amazon προσπαθεί να μπλοκάρει τις αιτήσεις της SpaceX προς την FCC για το σύστημα δορυφορικού internet Starlink και τώρα η SpaceX περνά στην αντεπίθεση με επιστολή προς την FCC.

Σε αυτήν αναφέρει πως η Amazon προσπαθεί επίτηδες να καθυστερήσει την εξέλιξη του Starlink, επειδή ακόμα δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί με το δικό της σύστημα Kuiper.

Η πρόσφατη επιστολή της Amazon είναι δυστυχώς απλά μία ακόμα προσπάθεια για να επιβραδύνει τον ανταγωνισμό, ενώ παραμελεί να ανταποκριθεί στις ανησυχίες της Επιτροπής για το δικό της δορυφορικό σύστημα μη γεωστατικής τροχιάς (NGSO). Η Επιτροπή πρέπει να αντιληφθεί τη σκοπιμότητα αυτών των προσπαθειών και να διαθέσει γρήγορα την αίτηση της SpaceX προς δημόσια διαβούλευση, για να λυθούν τα οποιαδήποτε θέματα έχουν προκύψει.

Η SpaceX τόνισε πως η Amazon δεν είχε φέτος ούτε μία συνάντηση με την FCC για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους και ακόμα δεν έχει προσφέρει πληροφορίες για το δορυφορικό της σύστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ η Amazon δεν έκανε τίποτα για να απαντήσει στις ανησυχίες της Επιτροπής εδώ και 400 μέρες, χρειάστηκε μόλις 4 μέρες για να ασκήσει ένσταση στο επόμενης γενιάς NGSO σύστημα της SpaceX. Το ιστορικό της Amazon αποδεικνύει περίτρανα πως όταν υπολείπεται του ανταγωνισμού, είναι πολύ πρόθυμη να χρησιμοποιήσει νομικές διαδικασίες για να δημιουργήσει εμπόδια σχεδιασμένα να καθυστερήσουν αυτούς τους ανταγωνιστές από το να αφήσουν πολύ πίσω την Amazon.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.