ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

iPhone 13: Κυκλοφόρησαν διαρροές για τις εκδόσεις και τα χρώματα

iPhone 13: Κυκλοφόρησαν διαρροές για τις εκδόσεις και τα χρώματα

Λίγες μόλις ημέρες απομένουν για την επίσημη παρουσίαση των iPhone 13 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαρροές για τα χρώματα και τις εκδόσεις.

Παρά τις φήμες που θέλουν το σχεδιασμό να μοιάζει με αυτό του iPhone 12, το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές ως προς τις αναβαθμίσεις που θα μπορούν να κάνουν οι χρήστες.

Σύμφωνα με τις διαρροές τα iPhone 13 mini και iPhone 13 θα διατίθενται σε 6 χρώματα: μαύρο, μπλε, ροζ, μοβ, λευκό και κόκκινο. Το iPhone 13 mini αναμένεται να κυκλοφορήσει με 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ το iPhone 13 με 128GB ή 256GB.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, ασημί, χρυσό και χάλκινο. Το iPhone 13 Pro θα διατεθεί σε εκδόσεις 128GB ή 256GB και το iPhone 13 Pro Max σε 256GB ή 512GB.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τo iPhone 13 mini θα έχει οθόνη διαγωνίου 5,4 ιντσών, ενώ τα iPhone 13 και iPhone 13 Pro οθόνη διαγωνίου 6.1 ιντσών. Το iPhone 13 Pro Max θα κινηθεί αρκετά πιο ψηλά, στις 6.7 ίντσες, ενώ τα δύο Pro μοντέλα εκτιμάται πως θα έχουν για πρώτη φορά οθόνες 120Hz.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.