Νέα λειτουργία για το Instagram – «Αναζήτηση στο χάρτη» για καφέ και εστιατόρια

Νέα λειτουργία για το Instagram – «Αναζήτηση στο χάρτη» για καφέ και εστιατόρια

Μία νέα και διαφορετική λειτουργία αναμένεται να θέσει σε ισχύ το Instagram που θα εντοπίζει καταστήματα εστίασης στον χάρτη.

H εφαρμογή για έχει στόχο να διευκολύνει τη ζωή μας, αλλά και να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις. Η νέα λειτουργία «Αναζήτηση στο χάρτη» ​​επιτρέπει σε χρήστες συγκεκριμένων χωρών μέχρι σήμερα, να χρησιμοποιούν το Instagram για να βρουν εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και χώρους κοντά τους.

Λειτουργεί με δύο τρόπους

Ο πρώτος τρόπος είναι μέσω της καρτέλας πλοήγησης. Πατώντας το εικονίδιο «χάρτης» που προστέθηκε πρόσφατα σε συγκεκριμένες χώρες στην επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας πλοήγησης, μπορείτε να βρείτε εύκολα δημοφιλή μέρη με hashtag για διάφορες κατηγορίες προορισμών, όπως εστιατόρια, καφετέριες, αλλά και τουριστικά αξιοθέατα κοντά στην εκάστοτε τοποθεσία που βρίσκεστε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δεύτερος τρόπος είναι απευθείας μέσω hashtag. Αν βάλετε hashtag #καφετέρια, όσα μαγαζιά είναι κοντά και έχουν κάνει δημοσιεύσεις χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο hashtag, εμφανίζονται στη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Η αλήθεια είναι πως είναι όντως ένας εύκολος τρόπος να βρούμε καταστήματα, που μας εξυπηρετούν. Το δοκιμάσαμε και εμείς και λειτουργεί πολύ καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.