ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Twitter: Οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν πληρωμές σε Bitcoin

Twitter: Οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν πληρωμές σε Bitcoin

Το Twitter ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι οι χρήστες του θα μπορούν να πληρώνουν τους αγαπημένους τους creators στο κοινωνικό δίκτυο με Bitcoin.

Σήμερα το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 45.025 δολάρια.

Να σημειωθεί πως το Twitter εισήγαγε το tipping ως δοκιμαστική λειτουργία τον Μάιο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια λειτουργία που βοηθά τους creators να κερδίζουν χρήματα από τους followers τους για το περιεχόμενο που δημοσιεύουν στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Twitter, το Tips feature θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες iOS αυτήν την εβδομάδα, ενώ για τους χρήστες Android θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, το Twitter είπε χθες ότι πειραματίζεται με μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να πιστοποιούν και να παρουσιάζουν τα NFT digital assets τους στο κοινωνικό δίκτυο. Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το blockchain project, αλλά είπε ότι είναι ένας άλλος τρόπος για να υποστηρίξει τους creators που ασχολούνται με την ψηφιακή τέχνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.