ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Η EA Sports αλλάζει το όνομα του FIFA – Τι μαρτυρά καταχώρηση που έκανε η εταιρεία

Η EA Sports αλλάζει το όνομα του FIFA – Τι μαρτυρά καταχώρηση που έκανε η εταιρεία

Η EA ετοιμάζεται να αλλάξει ονομασία στη σειρά ποδοσφαιρικών videogames FIFA και φαίνεται πως μια καταχώρησή της έριξε περισσότερο φως στο μέλλον του franchise.

Συγκεκριμένα, στις 7 Οκτωβρίου, η εταιρεία επιβεβαίωσε μέσω του Cam Weber (γενικού διευθυντή της EA Sports) πως εξετάζει την ιδέα μετονομασίας της σειράς FIFA σε κάτι άλλο που δεν θα περιλαμβάνει το επίσημο όνομα της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Φαίνεται λοιπόν από σχετικές καταγραφές πως την 1η Οκτωβρίου και στις 4 του ίδιου μήνα, η ΕΑ καταχώρησε σε βρετανικό και ευρωπαϊκό επίπεδο (σε σχετικά γραφεία κατάθεσης εμπορικών σημάτων και ονομασιών) το “EA Sports FC” για χρήση σε μελλοντικά προϊόντα της.

Μένει πλέον να δούμε πότε θα γίνει η μεγάλη αλλαγή που πλέον αρχίζει να μην κρύβεται. Οι πρώτες φήμες λένε πως δεν θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι του 2022 με την ονομασία FIFA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μερικούς μήνες θα γίνουμε σοφότεροι επί του θέματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.