ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

H επερχόμενη αλλαγή στο Facebook – Τι ανακοίνωσε και επίσημα η Meta

Τι θα αλλάξει μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες

H επερχόμενη αλλαγή στο Facebook – Τι ανακοίνωσε και επίσημα η Meta

To Facebook, που μετονομάζεται σε Meta γνωστοποίησε τη νέα αλλαγή στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εν λόγω αλλαγή αφορά το σύστημα αναγνώρισης προσώπου που χρησιμοποιεί το Facebook.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «τις επόμενες εβδομάδες θα καταργήσουμε το σύστημα αναγνώρισης προσώπου στο Facebook ως μέρος μιας γενικότερης κίνησης στην εταιρεία για τον περιορισμό της χρήσης της αναγνώρισης προσώπου στις υπηρεσίες μας».

Όπως συμπληρώνεται, τα άτομα που έχουν επιλέξει αναγνώριση προσώπου δεν θα αναγνωρίζονται πλέον αυτόματα στις φωτογραφίες και τα βίντεο».

Πριν λίγες μέρες, το Facebook «συστήθηκε» εκ νέου στο κοινό μέσω του «metaverse», ενός νέου διαδικτυακού κόσμου όπου χρήστες θα συνυπάρχουν και θα επικοινωνούν σε εικονικούς χώρους.

Επίσης, θα μπορούν να παίζουν και να εργάζονται.

«Από εδώ και στο εξής, θα είμαστε πρώτα στο metaverse, όχι στο Facebook. Αυτό σημαίνει ότι με την πάροδο του χρόνου, δεν θα χρειάζεστε λογαριασμό στο Facebook για να χρησιμοποιήσετε τις άλλες υπηρεσίες μας. Καθώς το νέο μας εμπορικό σήμα αρχίζει να εμφανίζεται στα προϊόντα μας, ελπίζω ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα γνωρίσουν το εμπορικό σήμα Meta και το μέλλον που αντιπροσωπεύουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων σε σχετική ανάρτησή του ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρεία πλέον διευρύνει την εμβέλειά της σε τομείς όπως η εικονική πραγματικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.