ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Γαλλία: Το πρώτο SMS στην ιστορία πουλήθηκε για 107.000 ευρώ σε μορφή NFT

Γαλλία: Το πρώτο SMS στην ιστορία πουλήθηκε για 107.000 ευρώ σε μορφή NFT

Το πρώτο SMS στην ιστορία, που στάλθηκε από τη βρετανική «Vodafone» στις 3 Δεκεμβρίου 1992, πουλήθηκε σήμερα σε δημοπρασία με τη μορφή NFT, αυτής της «μη ανταλλάξιμης ψηφιακής μάρκας», έναντι 107.000 ευρώ -132.680 ευρώ μαζί με την προμήθεια- σε δημοπρασία που οργάνωσε ο οίκος Aguttes στη Γαλλία.

Ο αγοραστής, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, είναι Καναδός και εργάζεται στον τομέα των νέων τεχνολογιών και στο εξής θα είναι ο αποκλειστικός ιδιοκτήτης ενός ψηφιακού αντιγράφου του αυθεντικού πρωτοκόλλου επικοινωνίας με το οποίο μεταδόθηκε αυτό το SMS.

Το SMS είχε σταλεί στον Ρίτσαρντ Τζέρβις, έναν συνεργάτης της Vodafone. Αποτελείται από 15 χαρακτήρες που συνθέτουν την ευχή «Καλά Χριστούγεννα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η «Vodafone» ανακοίνωσε ότι τα έσοδα θα πάνε στην Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.