ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έχεις iPhone; Αυτά τα τρικ θα σε βοηθήσουν (βίντεο)

Εσείς ξέρετε ποια είναι τα κόλπα που μπορεί να κάνει το τηλέφωνο σας;

Έχεις iPhone; Αυτά τα τρικ θα σε βοηθήσουν (βίντεο)

Έχετε κινητό iPhone; Το κινητό σας μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά μπορεί να κάνει όσα θέλετε; Ίσως.

Εσείς όμως ξέρετε ποια είναι τα κόλπα που μπορεί να κάνει το τηλέφωνο σας και συγκεκριμένα αν έχετε iPhone;


Οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Apple αν και φτιάχνουν τα πιο φιλικά προς το χρήστη προϊόντα, δεν αποκαλύπτουν όμως όλες τις λειτουργικές δυνατότητές τους. Αυτά τα τηλέφωνα έχουν πολλές κρυφές λειτουργίες.
Αυτές εδώ είναι μερικές από τις μυστικές λειτουργίες του iPhone:

  • Μπορείς να ανοίξεις την κάμερα χωρίς να ξεκλειδώσεις το iPhone σου, απλά κάνοντας Swipe αριστερά στην οθόνη κλειδώματος.
  • Μπορείς να «σκανάρεις» έγγραφα μέσα από την εφαρμογή Notes. Αρκεί να πατήσεις το κουμπί της κάμερας σε μια σημείωση και έπειτα την σχετική επιλογή σάρωσης εγγράφου.
  • Ξεκινώντας με το iOS 15, μπορείς να κάνεις copy-paste κείμενο από τον πραγματικό κόσμο μέσω της εφαρμογής της κάμερας, πατώντας το κουμπί «σκαναρίσματος» όταν το κινητό κοιτά κάποιο έγγραφο, πινακίδα κ.ο.κ.
  • Μπορείς να μεταβείς στην πρώτη φωτογραφία κάποιου άλμπουμ στην εφαρμογή των φωτογραφιών, πατώντας στο πάνω-πάνω μέρος της οθόνης.
  • Για να ανοίξεις κατευθείαν την αναζήτηση από την αρχική οθόνη, αρκεί να κάνεις ένα swipe προς τα κάτω από το κέντρο της οθόνης.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.