ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Ένας φίλος από τα παλιά»: Ο αστεροειδής C/2018 Y1 περνά από τη Γη για πρώτη φορά μετά το 648 μ.χ.!

«Ένας φίλος από τα παλιά»: Ο αστεροειδής C/2018 Y1 περνά από τη Γη για πρώτη φορά μετά το 648 μ.χ.!

Ένας μακρινός επισκέπτης πέρα από τη ζώνη του Κούπερ ο κομήτης Iwamoto (C/2018 Y1) έρχεται!

Στις 12 και 13 Φεβρουαρίου ένας κομήτης θα πραγματοποιήσει μια σπάνια «επίσκεψη» στη γειτονιά μας περνώντας από τη Γη σε απόσταση μόλις 45 εκατ. χλμ.

Ο Iwamoto δεν μας επισκέπτεται πολύ συχνά καθώς έχει μια ελλειπτική τροχιά 1371 ετών. . Έτσι η τελευταία φορά που βρέθηκε κοντά στον πλανήτη μας ήταν το 648 μ.χ. και η επόμενη δεν πρόκειται να γίνει πριν το 3.390!

Όσοι επομένως θέλετε να δείτε ένα μοναδικό θέαμα 1.300 ετών τώρα είναι η ευκαιρία.

O κομήτρης όπως καταγράφηκε στις 7 Φεβρουαρίου

http://spaceweathergallery.com/full_image.php?image_name=michael-jAcger-2018Y1feb7gifkometar4web_1549706410.gif&PHPSESSID=83v8sqbe8meat2lbqmpsmluu74

Δείτε εδώ τα σημαντικότερα γεγονότα του 648

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.