Μέσα σε 30″ μάθετε ποια πλευρά του εγκεφάλου σας κυριαρχεί – Κάντε το τεστ

Μέσα σε 30″ μάθετε ποια πλευρά του εγκεφάλου σας κυριαρχεί – Κάντε το τεστ

Μέσα σε 30″, βλέπετε ποια πλευρά του εγκεφάλου σας χρησιμοποιείτε περισσότερο και τι σημαίνει αυτό.

Γνωστός ο «μύθος» για τα δύο ημισφαίρια του ανθρώπινου εγκεφάλου και του βαθμού που επηρεάζουν τη συμπεριφορά, ακόμη και τον τρόπο γραφής. Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να μάθετε ποιο από τα δυο ημισφαίρια χρησιμοποιείτε περισσότερο, αφιερώστε μόλις 30» και κάντε το τεστ.

Το αποτέλεσμα δείχνει σε ποσοστό % τη χρήση αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου.

Κάντε λοιπόν το τεστ εδώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αριστερό αφορά δεξιότητες όπως ορθολογισμός, στρατηγική, ρεαλισμός, γλωσσομάθεια, κανόνες, αναλυτική σκέψη, ενώ το δεξί σχετίζεται με τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη διαίσθηση, την περιέργεια, τις νοερές εικόνες, το χάος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.