Αυτό με τον Λίβυο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ πόσο τυχαίο ήταν άραγε;

NASA: Προσγειώθηκε το διαστημικό όχημα Starliner της Boeing (φωτό)

NASA: Προσγειώθηκε το διαστημικό όχημα Starliner της Boeing (φωτό)

Το διαστημικό όχημα Starliner της Boeing Co προσγειώθηκε σήμερα στην έρημο του Νέου Μεξικού, μετά τον εντοπισμό προβλήματος στο λογισμικό του, όπως αναφέρει και η NASA.. Το πρόβλημα ανάγκασε τους υπεύθυνους του προγράμματος Starliner να συντομεύσουν την διάρκεια μιας μη επανδρωμένης αποστολής του, προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Τα τρία αλεξίπτωτα του Starliner αναπτύχθηκαν σε ύψος 1.600 μέτρων από την επιφάνεια της γης, μετά την είσοδό του στην γήινη ατμόσφαιρα, με ταχύτητα που ήταν ίση με το 25πλάσιο της ταχύτητας του ήχου.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.