
«Έπεσε» το σήμα της Vodafone για περίπου δύο ώρες, η εταιρία κάνει λόγο για «σποραδικό τεχνικό πρόβλημα». Αρκετοί χρήστες αντιμετώπισαν έντονα προβλήματα με τις επικοινωνίες τους το μεσημέρι της Τρίτης.
Σε «σποραδικό, τεχνικό πρόβλημα», σύμφωνα με πηγές της εταιρείας οφείλονται τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην επικοινωνία τους οι χρήστες της Vodafone. Το δίκτυο επανέρχεται, παρά το γεγονός ότι για τουλάχιστον δύο ώρες, από το μεσημέρι και μετά, συνδρομητές της εταιρείας δεν μπορούσαν να δεχθούν αλλά ούτε και να πραγματοποιήσουν κλήσεις. Πρόβλημα πρόσβασης υπήρχε επίσης και στην ιστοσελίδα της εταιρείας (που επανήλθε).
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.