Αν ήταν «μάγκας» ο Μητσοτάκης θα έστηνε κάλπη... μέσα στο Μουντιάλ!

Κορωνοϊός: Δείτε πως να καθαρίσετε σωστά το κινητό σας (βίντεο)

Κορωνοϊός: Δείτε πως να καθαρίσετε σωστά το κινητό σας (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Οι ειδικοί υγείας υποστηρίζουν ότι το πλύσιμο των χεριών σας είναι ένα βασικό μέρος της πρόληψης της εξάπλωσης ιών όπως ο κορωνοϊός, αλλά τι γίνεται με το κινητό μας τηλέφωνο;

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, αποδείχθηκε ότι η πλειοψηφία αγγίζει το κινητό 2.617 φορές ενώ ένας χρήστης που κάνει έντονη και βαριά χρήση το αγγίζει 5.427 φορές την ημέρα, είναι σημαντικό να είναι καθαρές όλες οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τα χέρια και το πρόσωπο μας.

Η Δρ Lena Ciric, μικροβιολόγος από το University College του Λονδίνου, αναφέρει ότι μπορούμε να καθαρίσουμε αποτελεσματικά το τηλέφωνό μας μόνο με σαπούνι οικιακής χρήσης και νερό.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.