Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Η πανδημία επηρέασε το Facebook – O λόγος που μπλοκάρει ειδήσεις για τον κορωνοϊό

Η πανδημία επηρέασε το Facebook – O λόγος που μπλοκάρει ειδήσεις για τον κορωνοϊό

Το Facebook εμποδίζει τους χρήστες να δημοσιεύουν ορισμένα ειδησεογραφικά άρθρα που αφορούν τον κορωνοϊό. Αυτό φαίνεται να οφείλεται σε bug στα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του.

Την Τρίτη, πολλοί χρήστες του Facebook ανέφεραν στο Twitter ότι δεν ήταν σε θέση να δημοσιεύσουν άρθρα του Business Insider, του BuzzFeed, του Atlantic και των Times of Israel.

Δεν είναι σαφές τι ακριβώς πήγε στραβά, όμως το Facebook δεν έδωσε κάποια σαφή απάντηση. Εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, το Facebook έχει στείλει πολλούς από τους εργαζόμενους που κάνουν support περιεχομένου στο σπίτι και βασίζεται περισσότερο σε αυτοματοποιημένο λογισμικό. Ο Alex Stamos, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν στον τομέα της ασφάλειας του Facebook, εξέφρασε την άποψη ότι ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.