ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Μύδροι» διευθυντή μικροβιολογίας ιταλικού πανεπιστημίου κατά ΠΟΥ: «Τι είδους ελέγχους έκαναν όταν πήγαν στην Κίνα;»

«Μύδροι» διευθυντή μικροβιολογίας ιταλικού πανεπιστημίου κατά ΠΟΥ: «Τι είδους ελέγχους έκαναν όταν πήγαν στην Κίνα;»

Η επιδημία θα συνεχίζει να τροφοδοτείται εάν τα ασυμπτωματικά άτομα δεν εντοπιστούν και απομονωθούν στο γενικό πληθυσμό.

Αυτή είναι η προειδοποίηση του Andrea Crisanti, μετά την αποκάλυψη του «φοβερού ποσοστού» που βρέθηκε στο Vo (σχεδόν το 50% των μολυσμένων). Ο καθηγητής μικροβιολογίας δεν χρησιμοποίησε μισόλογα για να μιλήσει για το τι θεωρεί μια «ανεύθυνη στάση» από τον ΠΟΥ, η οποία συνεχίζει να λέει ότι η μετάδοση γίνεται από συμπτωματικά άτομα.

Πριν από 30 ημέρες, μέσω της Περιφέρειας Veneto αυτά τα δεδομένα γνωστοποιήθηκαν, αλλά για τον Walter Ricciardi – σύμβουλο του Υπουργού Υγείας Roberto Speranza – δεν μπορούσαν να ληφθούν υπόψη «χωρίς επιστημονική δημοσίευση».

Το άρθρο είναι τώρα έτοιμο και περιμένει την αναθεώρηση «ενός από τα πιο διάσημα περιοδικά στον κόσμο». Υπήρξε επίσης μια προειδοποίηση προς τη Ρώμη: «Έχουν χάσει πολύτιμο χρόνο κι αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να αντιμετωπιστεί μια επιδημία».

Ο Διευθυντής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου της Πάντοβα αρνήθηκε να επιτεθεί στο έργο της κυβέρνησης. Το δάχτυλό του είναι στην πραγματικότητα στραμμένο ενάντια στον ΠΟΥ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Κινέζοι είπαν ψέματα στον κόσμο και δεν γνωστοποίησαν το θεμελιώδες ζήτημα της μετάδοσης του ιού από ασυμπτωματικά άτομα, αλλά και ο ΠΟΥ που πήγε στην Κίνα για να επιθεωρήσει με μια ομάδα εργασίας, τι ελέγχους έκανε;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.